Konkurs za dečiju horor priču

Pomozite mi da pobedim rođeno dete!

Da, dobro ste čuli. Marta (ljubi je majka pametnu) ima sedam i po godina i sa svojom (ne tako pametnom) mamom svakog Božića ima tradiciju da otvori fensi limenu kutiju biskvita koja se kupuje samo za tu priliku, upali sveće (na kojima kobajagi peče te keksiće) i priča strašne priče. Naizmenično, prvo jedna pa druga. Prošle godine je gospođica smislila čudovište koje jede mame i bila ubedljivi pobednik večeri. Sve je išlo sjajno dok mama tj ja. nije izgubila kreativno nadahnuće i počela da prepričava razne horor priče za odrasle. Našli su se tu Simons, King, Po i slični. Zvuči super? E pa nije! Mama je zaboravila da će njeno dete naučiti da čita i pre izvesnog vremena ju je uhvatila kako prelistava „Keri“ uz ponosni poklič „Mama to je ona devojčica što je pobila sve svoje drugare!“. I zato ja sada tražim pomoć od vas.

Smislite kratku (da izvođenje ne traje duže od 5 minuta), dečiju horor priču i pošaljite mi je na mail kamakija@yahoo.com (uz subject: horor priča) ili je postavite u komentaru na ovaj post u Facebook grupi „Fantastični savez“. Pored trajanja i prilagođenosti uzrastu jedini uslov koji imam je da nema insekata (zato što bih i da zaspim u nekom trenutku 😳).

Konkurs traje do četvrtka 5.januara 2023 godine. Najbolju vašu priču bira Marta a ja ću dati sve od sebe da, sve do jedne, adekvatno prezentujem. Pobednik dobija knjigu u vrednosti do 1000 dinara (plus moja poštarina) koja mora biti dostupna za kupovinu u knjižarama. Nagradu šaljem na teritoriji Srbije nakon 10. januara.

Hvala na pomoći i nemojte nikome da kažete da varam! ☠️💀👻🎈🖤❤️

Jedno mišljenje na „Konkurs za dečiju horor priču

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s